Kistamässan värd för ny VVS-mässa - Fokus på Teknik, hållbarhet och affärer

Foto: Azka Rayhansyah / Unsplash

Easyfairs lanserar en ny mässa för VVS-branschen, som kommer att fungera som en framtidsinriktad mötesplats. Denna mässa fokuserar på affärer, strategiska frågeställningar och utbildningsbehov inom VVS-sektorn.

”Vi är glada över att bredda vårt mässutbud med en specialiserad VVS-mässa! Vi har identifierat ett stort behov av en dedikerad plattform för branschen och ser fram emot att erbjuda en unik mötesplats för VVS. Detta kommer att vara ett utmärkt tillfälle att träffa branschexperter, upptäcka nya innovationer och göra affärer med fokus på hållbarhet, tekniska system, material och produkter,” säger Lisa Forsberg, Sales Executive.

Under mässan kommer de senaste produktnyheterna inom värmesystem, isolering, installationsteknik och mer att presenteras. Mässan syftar till att vara en plattform där branschen kan hitta långsiktiga lösningar för en säker och hållbar utveckling inom VVS.

VVS-mässan riktar sig till fastighetsägare, fastighetsförvaltare, byggherrar, installatörer och konsulter. Den är särskilt inriktad på företag som tillverkar, importerar och exporterar VVS-produkter för den svenska marknaden. Det kommer att vara en produktintensiv arena med fokus på innovativa och hållbara framsteg inom branschen.

Mässan äger rum den 23–24 april 2025 på Kistamässan i Stockholm och planerar för en långsiktig framtid.

”Det här är en fantastisk möjlighet för yrkesverksamma inom branschen att knyta kontakter, dela erfarenheter och upptäcka de senaste innovationerna som kommer att forma vår industri framöver. Som projektledare ser jag fram emot att välkomna alla deltagare till en inspirerande upplevelse där nya samarbeten kan etableras och framtidens marknad kan formas,” säger Linn Jobson, Projektledare.